Back to All Events

IAMJJ SOLO

Den blot 25-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine oprigtige sange. Og han tør pege på de største navne som inspirationskilder:
Nick Cave og Leonard Cohen inden for musik. Damien Hirst og Tal R inden for billedkunst.

Melankolien hos IAMJJ er så hårrejsende, at man har svært ved at tro, at han er dansk, og bare 20-22 år da mange af numrene er blevet skrevet.

Og han er klar til at gå i samme fodspor som nogle af de største sangskrivere: Derind hvor man tør stå i sit jakkesæt og ligne en stærk mand, men samtidig udstille al sin sårbarhed og alle sine fejl.

”Jeg skriver bedst, når jeg har gjort noget forkert, eller har noget at bevise. Der skal være noget ultimativt på spil. Der, hvor du står på en slagmark, og alle dine venner er døde, og alle pilene kommer imod dig. Det er de sekunder, jeg laver musik til. Det er musik, der svarer til det sidste måltid på dødsgangen. Der hvor det smukke og det grimme smelter sammen,” siger IAMJJ

IAMJJ PÅ SOLO TOUR
Foråret 2019 bliver meget specielt for mig, da jeg har fået muligheden for at komme ud til nogen steder hvor jeg ikke vidste min musik havde et liv. Jeg skal for første gang uden band ud, og pille trøjerne og bukserne af mine sange, og dette, med en smule nervøsitet i stemmen, glæder jeg mig rigtig meget til.

IAMJJ udgav i 2016 en EP med 5 nr. Og debutalbummet ”Bloody Future” udkom i starten af 2018. Der er meget mere musik ude fra IAMJJ inden foråret 2019

”JEG SER FREM TIL, AT MØDE OG DELE EN AFTEN MED JER”

Pris per person kr. 120,- 
Book Billet på: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/2618/iamjj-solo-2019

Det er muligt at booke bord til spisning fra kl 18.00 før showet, hvor det vil være muligt at vælge fra vores tavlemenu.
Book bord her på hjemmesiden eller via info@hanstholmmadbar.dk

Earlier Event: March 24
Familie-Langbordsmiddag
Later Event: April 12
Dan Andersen - På Vippen