Back to All Events

Comedy Night/ Ole Olsens fødselsdag

Vi har gjort det før og nu gør vi det igen: Serverer en lækker comedy menu på lørdag når de to Thy forelskede Brian´er Mørk og Lykke tar en vaskeægte danmarksmester i Impro comedy, nemlig Jakob Schnohr, med til Hanstholm Madbar.

Vi lover en forrygende og uforudseelig aften med masser af grin. Hold nu op hvor skal vi grine og hygge os! Brian Mørk kender du fra fjerneren og specielt Brian Mørk Show. Brian Lykke kender du også fra fjerneren og måske Thy Awards hvor han er vært sammen med Morten på fredag!

Du kender måske, måske ikke Jakob Schnohr men det kommer du til og du glemmer ham ikke lige foreløbig.

Vi ses!


Show: pris 100 coronjer
Book bord til Test-langbordsmiddag kl. 18.00

Book bord her på hjemmesiden eller på info@hanstholmmadbar.dk

Book billetter til showet på: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/2957/comedy-night-med-brian-lykke-brian-mork-og-jakob-schnohr?fbclid=IwAR37c0FcUm4YeGs6w1qkkM3njSSY5Z514gTnB5NAfAlceKYZL_4E3kFY4Vw

Earlier Event: January 19
Ane Høgsberg & Jakob Svendsen
Later Event: February 8
Åbningskalas med Torskegilde