Back to All Events

Back to Back - UDSOLGT

Siden deres albumdebut med " Den Første" i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hils som "Jonathan", "En som Dig", " Som De Andre Gør", "En ELsker Som Dig" m.fl. er blevet en fast del af radioens spillelister og er stadig sange, der betyder noget for mange. 

I mere end 30 år, har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, rejst landet tyndt og optrådt med deres band og store bagkatalog. Senest til deres jubilæumskoncerter i 2017, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum mødte talstærk op på tværs af hele landet. 

Bandet fortæller: " Vi er utrolige stolte og ydmyge over den modtagelse vi har fået. At spille for vores publikum er en glæde som ikke kan beskrives. Vi nyder hvert øjeblik, hvert smil og tilkendegivelse vi får, vi er så taknemmelige"

Koncerterne for den erfarne duo har aldrig været så levende og nærværende som nu, og med alt det bedste fra de sidste 30 år, er der altid sing-along-garanti når de optræder live. 

Copenhagen Music - Officiel booker Back To Back 

Showstart kl 21.00 

Pris per person kr. 195,-

Bestil billetter på: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/2753/back-to-back-hanstholm-madbar

Det er muligt at booke bord til langbordsmiddag kl 18.00.
Vi spiser og hygger sammen og møder nye bedste venner.
Har du allergi, er du veganer, vegetar eller lign skal du huske at sende os en mail, så vi kan nå at lave noget lækkert til dig!

Book bord her på hjemmesiden, eller på info@hanstholmmadbar.dk

Earlier Event: September 27
Mikkel Klint Thorius og Morten Wighmann
Later Event: October 5
Uffe Lorenzen