Back to All Events

Comedy på Hanstholm Madbar


Frederik Rosgaard, Jacob Wilson og Mikkel Klint Thorius laver show på Hanstholm Madbar.
Entré: 100kr

Frederik Rosgaard:
Den vestjyske Frederik Rosgaard havde sin stand-up detbut i 2011 og har siden gjort sig bemærket i både diverse podcasts, som på stand-up scenen.

I 2013 var han en af “De Nye Håb” ved Zulu Comedy Galla og i 2017 var han nomineret til Talentprisen, ved Zulu Comedy Galla, for sir særdeles morsomme show “Ældre end nogensinde før”.

Frederik er især blevet rost for sin afslappende og hyggelige facon. Med glimt i øjet og roligt gemyt, kan publikum forvente en eftertænksom komiker, der hverken begiver sig ud i det højlydte eller skabende.
Til gengæld er Frederik altid nærværende på scenen og tager udgangspunkt i både negative og positive suder fra sit eget liv. Et show med personligt præg og masser at grine af.

Jacob Wilson:
Wilson er umiddelbar og har - i hvert fald ifølge ham selv - et fornuftigt og logisk syn på verden. Det udmunder sig i sikker, satirisk stand-up, hvor Wilsons personlige samfundsobservationer er omdrejningspunktet for et show med et højt niveau.

Mikkel Klint Thorius
Mikkel Klint Thorus er dukket op i ”Nørgaards Netflix” på TV2 Zulu, ”Testkaninerne” på TV2 Zulu, og som vært for “Zulu Comedy Galla - Rød Løber 2015”.

I 2018 udgav han sit første onemanshow “Hvid Skyld” på Netflix. Mikkel Klint Thorius kommer i sin stand-up ofte både omkring det danske samfund, overvågning, politik, og sin egen generation. Heldigvis er han udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget liv og dets udfordringer.

Mikkel er vinder af Comedy Fight Club Live på Tv2 Zulu og var nomineret til ”Årets Talent” ved Zulu Comedy Galla 2017.

Du har mulighed for at komme ind til middag inden showet.

Menuen: 

Vælg fra tavlen:
Burgermenu
2 forretter
2 hovedretter
2 desserter

Showet starter kl 21.00
Booking af bord til spisning inden showet, her på hjemmesiden eller på info@hanstholmmadbar.dk
(Seneste booking af bord, kl 19.30) 

Show - Pris per. person kr. 100,-

Earlier Event: March 22
kaos, kærlighed og komik
Later Event: October 11
Mikkel Rask - Hvad Fatter Gør