Back to All Events

kaos, kærlighed og komik

  • hanstholm madbar 98 Helshagevej Hanstholm, 7730 Denmark (map)

KAOS, KÆRLIGHED OG KOMIK - HANSTHOLM MADBAR

Torsdag den 22 marts - hygger vi igen med kaos, kærlighed og komik.

Vi har inviteret Dan Andersen,Mikkel Rask og Jacob tårnhøj til at komme og give deres bud, hvordan man kan grine højst.

Du har mulighed for at komme inden og vælge vores “ KISS” menu = keep it simpel smukke… Hvor du kan vælge mellem 2 forretter, 2 hovederetter og 2 desserter og lave din egen 3 retters menu……til bare 300 kr…
Kan det være nemmere…

Dørene til showet åbner kl. 19.30
Booking af bord til middag inden showet kl. 17.30 - 18.00 - BOOK HER

Show - Pris per person kr. 100,- eksklusiv billetgebyr

Jacob Taarnhøj
"Jacob Taarnhøj debuterede med et brag af en succes, da han i 2012 vandt “De Nyeste Nye”, en stand-up konkurrence for helt nye talenter. Siden har hans komiske evner banet vej for optræden ved Zulu Comedy Galla i 2013, på Frank Hvams minitour NYT samt ved Zulu Comedy Galla 2017, hvor han fik tildelt talentprisen. Ifølge fagjuryen "for sine teknisk sublime sceneshows”. Og det kan man kun give dem ret i, når man ser ham optræde, for han er gennemført sjov.

Mikkel Rask
Mikkel Rask er en af landets mest lovende komikere. Han har vundet danmarksmesterskabet i stand-up og været nomineret til Talentprisen ved Comedy Galla. Hans optræden er tætpakket med jokes, som spænder fra skarpt observerende til dybt personlige, altid med nærvær og følelse for sit publikum.
"Muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark" - Thomas Hartmann

Dan Andersen
Dan Andersen er Danmarks komikalske troubadour. Han hitter både på scenen og på de sociale medier med sine parodier og selvudleverende tekster. En uhøjtidelig og næsten for ærlig komiker, der deler sit livs både op -og nedture uanset, hvor personligt og pinligt det er.

Later Event: September 29
Comedy på Hanstholm Madbar